LIST_BANNER1

Tala Fou

Tonze fa'atalanoaga eletise mai le fa'asalalauga a Malaysia "Entrepreneur"

Tonze fa'atalanoaga eletise mai le fa'asalalauga a Malaysia "Entrepreneur"

Talu ai nei, na fa'atalanoaina ai e se tusitala mai le Entrepreneur, o se fa'asalalauga fa'apitonu'u ta'uta'ua i Meleisia, le kamupani fa'aalia o le Tonze electric appliance Co.,ltd o se kamupani ta'uta'ua o mea tau fale, lea na aumaia ana oloa fa'atekonolosi autu i le fa'aaliga, e aofia ai. kuka fa'agesegese sima, ulo siu, va'a eletise, masini faamoega manulele ma isi fa'asologa.I se lipoti a le Entrepreneur i le aso 6 o Iulai, na taʻua faapitoa ai o oloa a Tonze e matua fetaui lelei lava ma le maketi o le taumafa tele a Malaysia.

zxczxc1

O lo'o i lalo se fa'amatalaga o le fa'atalanoaga.

Entrepreneur Media: O a auala na e auai i lenei OCBC Penang Smart Fair ma o a sauniuniga na e faia mo le faʻaaliga?

Yihong,Guo, Tone Eletise.:

O matou o uo a le Qiaoxian Fair

O i matou o uo a le Qiaoxian Fair, ma o le taimi lona tolu lea na matou auai ai i le Qiaoxian Fair, lea na aumaia ai ia i matou le lelei o le tamaoaiga ma le faʻalauiloaina o faʻailoga.I le tulaga o le faʻamaʻi, matou te leʻi oʻo i fafo mo le lua pe tolu tausaga.Ina ua matou mauaina le valaaulia e auai i le faaaliga ia Mati, sa vave ona matou sainia, ma sa faʻapipiʻiina e le matou kamupani le taua tele ma le lagolago i le faʻaaliga.O a matou faʻataʻitaʻiga uma na filifilia ma suʻesuʻeina mo Meleisia, e oʻo lava i Penang, ma na matou filifilia nisi o oloa e sili atu ona talafeagai mo le maketi i totonu o le atunuʻu, e pei o le masini fou faʻapipiʻi tele o manu felelei.

Entrepreneur Media: O le a sou lagona i le faaaliga?

Yihong,Guo, Tone Eletise.:

Sa fa'atau fa'ata'ita'i ma o lo'o iai fo'i oka o lo'o fa'atalanoaina.

O le taimi lenei, o a matou oloa fou na faʻaalia i le Penang Pavilion, ma o faʻataʻitaʻiga uma na matou aumaia ma i matou, e ese mai i latou na faʻatau atu i luga o le saite, o matou tagata faʻatau masani na o atu i le faʻaaliga, ma o nisi o faʻataʻitaʻiga na faʻatau ese, ma ni oloa fou se lua. na filifilia, ma sa matua faamalieina le au faʻatau i oloa moni, ma o loʻo i ai nei poloaiga i lalo o feutagaiga, o le faʻamanuiaga sili lea o le tamaoaiga na matou maua mai i lenei faʻaaliga.E le gata i lea, i le tolu aso o le faʻaaliga, ua matou mauaina le sili atu i le 20 tagata faʻatau lelei, ma matou te matua fiafia lava e maua lenei avanoa e maua ai se mea fou fou.

Entrepreneur Media: O le taimi muamua lea ua fa'aalia ai e Tonze e aunoa ma ni tagata i luga o le saite?O a auaunaga mai le fa'alapotopotoga o le a fesoasoani moni ia te oe e maua ai tagata fa'atau?

Yihong,Guo, Tone Eletise.:

Sa ou lagona e pei sa ou i ai iina

Sa tuuina mai e le komiti faafoe ia i matou se fesoasoani fesoasoani.Sa i ai sa matou vitio i luga o le laina, e fesoʻotaʻi ma le fesoasoani faʻatau, ma pe a i ai ni tagata asiasi, e vave lava ona fafaga mai le fesoasoani faʻatau ia i matou.E ui ina sa matou i ai i Saina, sa matou lagona e pei sa matou i ai iina i le ogatotonu o le faagasologa o le feiloai ia matou tagata faatau.Na fesoasoani tele le au faʻatau fesoasoani ia i matou i lenei taimi, aoina mai kata pisinisi mo i matou, faia o se laulau o mea e manaʻomia e tagata faʻatau, o a latou manaʻoga, o a oloa latou te fiafia i ai, ma o a tau na latou taʻua, o mea uma na lesitala ma fafagaina. toe foi mai ia i matou.O le au faʻatulagaina sa matua faʻalogo ma ou te talitonu e tatau ona latou foia le tele o faigata e faʻatautaia ai le faʻaaliga, lea e le masalomia o se manuia tele.O le fesoasoani faʻatau lea na faʻatautaia le matou faleoloa, atonu e i ai sa matou tala ma i latou i le lumanaʻi, naʻo le manaʻomia e le matou kamupani e suʻe se tasi i le lotoifale e fesoasoani ia i matou i le atinaʻeina o le maketi ma aoina faʻamatalaga o maketi, naʻo le mea na tupu o lenei fesoasoani faʻatau. e fiafia ma e iai le taimi e atiaʻe ai e avea ma tagata faʻatau i le lotoifale mo matou i Malaysia poʻo Penang i le lumanaʻi.

Entrepreneur Media: E iai se isi felagolagomai i le va o Tonze ma Qiaotong Fair?E i ai ni fuafuaga mo le lumana'i atina'e maketi i fafo e mafai ona e fa'asoa mai ia i matou?

Yihong,Guo, Tone Eletise.:

Fa'amamafa i le atina'eina o maketi a Meleisia, Vietnam ma Taialani.

O la matou kamupani na faavaeina i le 1996 ma ua i ai nei se talafaasolopito o le 26 tausaga.Sa matou faʻamalosi i le faia o a matou oloa aoga, faʻafouina i taimi uma ma faia ni mea fou.E ala i lenei fa'aaliga, ua fa'aalia ai le masini faamoega manulele, ma ua fa'amoemoe e sao atu i maketi a Asia i Sautesasae, aemaise lava i Meleisia, Vietnam ma Taialani, fa'atasi ai ma le tele o gafatia o masini fa'amoega manulele, ipu sima ma ipu fa'alesoifua maloloina ua matou fa'alauiloaina. i tausaga talu ai nei.Ona o le fa'ama'i, atonu e leai lava se auala e fa'atautaia ai le maketi i fafo i se taimi pu'upu'u, o lea ua matua'i mana'omia lava se fesoasoani a le atunu'u, ma o le taimi lenei o se vaega lea o le tatou fuafuaga.Matou te faʻamoemoe foi e tuʻuina atu le taʻaloga atoa i la matou oem ma odm lelei ma tatala nisi o auala fou i fafo.

O le taimi lea na matou o ai i Penang ma le fesoasoani a Qiaotai Smart Fair ma faia le tele o uo fou, lea na faʻatumu moni ai le avanoa i le maketi Meleisia mo i matou.Matou te talitonu o le a tele a matou tala ma Qiaotai i le lumanaʻi.Pe o le faʻatulagaina o lenei faʻaaliga poʻo le fesoasoani faʻatau, poʻo tagata faʻasalalau a Meleisia i le lotoifale na matou faʻafesoʻotaʻi, matou te lagona o le a iai se faʻaauau o le tala i itu uma, ma e tele ni aloiafi fou e mafai ona faia i le lumanaʻi.

Fa'aaliga a Tonze Electric i Penang.

O oloa na fiafia i ai le au faʻatau, o tagata fou ma tagata tuai na matua faamalieina e vaʻai i oloa moni, faʻatau faʻataʻitaʻiga ma fesili mo auiliiliga o oloa.

zxczxc2 zxczxc3

I le aso 6 o Iulai, na faʻasalalau ai e le Entrepreneur Malaysia se lipoti mo le maketi i le lotoifale e faʻailoa ai le tele o tagata Malaysian e iloa le Tonze brand.


Taimi meli: Tes-13-2022