LIST_BANNER1

Tala Fou

La'au kuka alaisa:O le fea e sili atu le sima po'o le uamea?

O le kuka araisa o se meafaigaluega taua mo le aiga, ma ina ia filifilia se kuka araisa lelei, o le saʻo saʻo totonu e taua tele, o le a le ituaiga mea e sili atu ona lelei e faʻaoga?

1. Laina uamea uamea

Line uamea uamea i le taimi nei o se tasi o mea e sili ona faʻaaogaina i luga o le maketi, o loʻo i ai se maualuga maualuga o le maaa ma le corrosion, e mafai ona aloese mai le faʻafitauli o le uʻamea uʻamea, ma o le a le maua ai se manogi leaga.

O lo'o i ai fo'i mea lelei fa'amama fa'amama le laina u'amea uamea, e mafai ona fa'atumauina le vevela ma le tofo o le araisa, ae fa'aitiitia ai fo'i le leiloa o mea'ai i mea'ai.

2. Alumini totonu liner

Alumini i totonu liner o loʻo i ai le lelei o le faʻavaveina o le vevela ma e oʻo lava i le vevela.O le le lelei o le alumini i totonu liner e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi saʻo ma meaʻai, e manaʻomia ona ufiufi, ma o le faʻapipiʻi e faigofie ona manifinifi ma pa'ū.O le mea autu lea mo mea'ai kuka (fa'amolemole sui le pa'u fa'aanti-stick i se taimi vave e mafai ai pe a pa'u ese e aloese ai mai le fa'aaogaina sa'o o oloa alumini e afaina ai le tino)

3. La'au totonu sima

O le lamolemole lamolemole o le sima liner o le a le tali atu i mea aoga, lea e mafai ona mautinoa ai le tofo ma le fua o le araisa.

O lo'o i ai fo'i le lelei o le fa'asaoina o le vevela o le sima, o le umi o le tautua, e mafai ona puipuia lelei le leiloa o mea'ai i mea'ai.

Ae ui i lea, o le sima i totonu liner e mamafa ma maaleale e faigofie ona malepe, o lea e tatau ona e gauai atu e faʻaeteete e ave ma tuʻu i lalo lemu.

Kuka araisa sima liner, talafeagai mo tagata faʻatau e maualuga atu manaʻoga ile lelei ole araisa.

asdads

La'ei totonu sima

Mafiafia laina totonu

O le mafiafia o le liner e aafia tonu ai le lelei o le vevela, ae e le o lona uiga o le mafiafia o le liner, o le tele o meafaitino, o le sili atu lea o le liner, o le mafiafia tele o le a aʻafia ai le vevela, o le manifinifi tele o le a aʻafia ai le teuina o le vevela.

O le mafiafia o le laina agavaa e tatau ona i le va o le 1.5 mm-3 mm.

O le laina pito i totonu masani e 1.5 mm.

Ole laina ogatotonu ole laina ole 2.0 mm.

O le laina pito i luga e 3.0 mm.

Ufiufi Lafi

O le galuega autu o le ufiufi liner o le puipuia lea o le pipii o le apa ma lona lua e taofia ai le alumini totonu apa mai le oʻo mai i le faʻafesoʻotaʻi saʻo ma fatu araisa, e pei ona taʻua i luga.

E tolu coatings masani i luga o le maketi i aso nei, PTFE, PFA ma PEEK.

O loʻo faʻavasegaina nei faʻalava: PEEK + PTFE/PTFE > PFA > PFA + PTFE


Taimi meli: Tes-04-2023